Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 octombrie 2011

Confirmari, Infirmari...experiente

Privesc cu atentie, in ultima perioada, atat la mine cat si la voi, cei care cititi aceste postari. Si eu parca tot sunt impulsionat sa va tot zic cate ceva, dar si numarul de vizitatori este suficient de mare, zilnic. Deci avem un dialog.
Priveam la postarea de ieri si la singurul exemplu dat acolo, si reflectam la reactiile mintii. In mod cert parte din voi a tras concluzia ca, daca nici un om ajuns in acel punct de "avere" nu a putut evita un cancer, chipurile instalat la 50 de ani si care totusi l-a rapus dupa sase ani de chin, inseamna logic ca eu spun prostii ca nu exista boala, si ca viata ma contrazice...
NU, dragilor, viata nu ma contrazice ci dimpotriva, reafirma exact ce v-am explicat de ani
Noi SUNTEM CONSTIINTE, si acele "chestii" pe care inca stiinta incearca, impreuna cu filozofia, sa le defineasca, au o SINGURA SI PRINCIPALA calitate, definita deja de toti maestrii, prin a fi aceea de "EMPTYNESS"
Acum vad la o buna prietena un link interesant, care face referire la ce explic aici:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VG-cCKbsn-U
Toti ati instalat in calculator un hard nou, sau majoritatea macar. Si el are, la inceput, exact aceeasi calitate- e GOL.
Dupa aceea incepeti sa "lucrati asupra lui". Incepeti prin a-l "formata" (sugestiva denumire, nu?), adica imprimati pe el un sistem de "sertarase/compartimentari", in care apoi se va depune informatia. Abia astfel va fi "recunoscut de sistemul de operare".
Toate "datele" depuse apoi in el, se vor supune acestui sistem ALES.
Dar sa nu uitam ca, initial, avea doar calitatea de a fi functional si...EMPTY...
Exact asta suntem si noi. Initial doar functionali si empty, ne supunem formatarii conforme unui anume sistem...de CREDINTE.
Cand am acceptat "formatarea", conform zicerii acelui profesor de religie, nu am putut fi "consultati". Nici nu am fi putut raspunde si nici ce sa raspundem nu am fi stiut. Parca hardul e consultat daca vrea pe el FAT, FAT 32 sau NTSC...? Deci...AM FOST FORMATATI/CONDITIONATI, conform unui anume sistem de gandire/procesare date.
Din neatentie sau nepricepere sau multe altele am primit un sistem, care corespunde unei asa numite "paradigme". Abia cand si DACA vom alege sa ne si trezim, vom constata ce anume "ni s-a facut" prin formatarea initiala.
De multi ani spun ca nu de foame se moare ci din CREDINTA ca se moare de foame si tot spun ca nu de boli se sufera ci din PROGRAMARILE obtinute de la cei "calificati" sa va programeze "sanatatea". Ce altceva ati crede ca e "diagnosticarea"? Introducerea in constiinta a unui anume program, pe care apoi voi il...aduceti in "manifestarea" vietii, care s-ar fi presupus ca era sa fie...a VOASTRA. Adica...RESPONSABILITATEA VOASTRA, de dumnezei creatori ai propriei realitati. Dar ati apelat la "un ajutor calificat"...si ati fost ajutati experiential, conform propriei...neatentii. Tot ce poate face cineva este doar sa va "ajute" sa va...scrieti programarile...voastre. Exact asta a "patit" si el. Si daca mergeti la o "ghicitoare" obtineti...exact o programare, pe care apoi VOI si nu ea o aduceti, conform credintei voastre asupra careia EA A OPERAT, in manifestare. E atat de simplu de inteles...
Va povesteam pe ici pe colo despre sexualitatea tantrica si ce se urmarste prin ea...Spuneam ca, o prima CONDITIE este depersonalizarea. ADICA...sa faci abstractie de formatare, de conditionari, de paradigma de gandire. Ca ea se obtine printr-un anume artificiu, acela de a vedea in partener doar o zeitate, de polaritatea complementara. Ca doar in acest fel adevaratele valente infoenergetice ale sexualitatii pot fi puse in valoare, la capacitatea lor REALA. Din mintea Universala STIAM ce potentialitati se pot pune in valoare prin acest tip de sexualitate si avusesem si experiente care confirmau...Mai nou s-au adaugat experientele lui Cristian Muresan si observatiile lui, care si ele veneau sa reafirme ceea ce stiam deja, el botezand tot complexul de procese: "bioalchimia umana".
Si daca in urma cu doar un deceniu jumate regimul Oshava le propunea bolnavilor de cancer o vindecare sigura si argumentata de o cazuistica bogata si asta le aparea lor atunci ceva imposibil de facut, daca Jasmuheen a facut  timp de decenii o multime de experimente si a incercat multe abordari pentru bretarianism, iata ca azi o tanara fata reuseste, prin stapanirea emotionalului si reducerea la minim a actiunii subconstientului, sa ne exemplifice cu viata ei ca se poate trai foarte bine doar cu vibratie inalta, de peste o luna si jumatate.



Un comentariu: