Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 octombrie 2011

Espavo Grupul



Desigur, e posibil ca multi sa fie uimiti cum fac eu astfel de postari. Ii si inteleg. Dar ceea ce incerc eu prin toate mijloacele, ACUM, este sa dau o imagine de ansamblu celor care, poate, inca  nu o au. Veti vedea/intelege, cei care inca nu si-au facut o imagine proprie, ca indiferent CINE si/sau sub ce forma vorbeste, ca este chanelling sau vorbeste in nume propriu, ACUM-ul este desenat cam in acelsi fel. Cunosc de multi ani grupul Espavo si le multumesc...



Steve Rother
Steve Rother
Salutari . . .
Spiritul tehnologiei
Aceasta energie s-a schimbat atat de mult si atat de repede! Devine din ce in ce mai captivant pentru fiecare dintre voi. Dorim sa va impartasim astazi, ceea ce urmeaza imediat, precum si unele elemente importante, care vor aparea pentru toti oamenii, in special in domeniul tehnologiei, un domeniu in care au inceput acum sa se petreaca atat de multe lucruri.
Oamenii au considerat intotdeauna tehnologia si spiritualitatea ca facand parte din doua lumi complet diferite. Polaritatea gandirii pe Pamant a pastrat intotdeauna aceste doua domenii ca fiind separate – si, intr-o anumita masura, chiar sunt. Cu toate acestea insa, toata lumea poate vedea acum cat de mult se sprijina aceste doua lumi, in realitate, una pe cealalta. Pe masura ce omenirea evolueaza, se atinge o perspectiva mai inalta, care va permite sa vedeti si sa adoptati alte adevaruri. Metafizica reprezinta, pur si simplu, altceva decat fizicul, sau ceea ce noi numim „spirit”. Definitia pe care noi o dam spiritului este ceea ce ramane, dupa ce se indeparteaza lumea fizica. Nu va vedem ca pe niste oameni care se invart de acolo-colo, izbindu-se unii de ceilalti. Noi va vedem ca spirite care poarta o bula de trup biologic, pretinzand astfel ca sunt oameni si trecand prin nenumarate incercari, impreuna cu acest aspect fizic. Dorim sa va impartasim astazi cateva elemente captivante si sa va aratam o frantura din ceea ce se intampla. Absolut fiecare dintre voi poate sa tinda catre ceva mai mult din realitatea sa si sa creeze dupa dorinta inimii, pentru ca de fapt asta ati venit sa faceti aici. Nu ati venit sa munciti din greu; nu ati venit sa atingeti niste teluri. Ati venit sa fiti Lumina. Lucrul asta este dificil de facut, atunci cand va comparati in permanenta cu ceilalti si cand va miscati constant, in directia in care credeti ca toti ceilalti vor sa va miscati. Acum insa, energia suport a intregii omeniri se schimba. V-ati ridicat la un nivel la care puteti contine mai mult din propria Lumina, mai mult ca oricand din puterea proprie asumata ca fiinte creatoare .Nu mai trebuie sa asteptati toate aceste elemente.
Vindecarea cicatricelor
Intreaga omenire se misca, iar asta da nastere la multe probleme. Multi au tesuturi cicatrizate, care pot iesi la suprafata, atunci cand se ating noi nivele energetice. Multi au fost ucisi sau torturati, doar pentru ca au incercat sa spuna adevarul sau sa isi impartaseasca Lumina, pe planeta Pamant. Acum, lucrul asta se intampla atunci cand toti incep sa se miste, asa ca, aceia dintre voi care au tesuturi cicatrizate, pot vedea ca acestea incep sa iasa la suprafata. S-ar putea sa va confruntati cu un blocaj mai serios in voi insiva, fiindu-va pur si simplu frica sa faceti pasul urmator
Intelegeti ca acesta este un proces omenesc normal, pentru ca oamenii inainteaza facand trei pasi inainte si unul inapoi. Va rugam sa nu va judecati pentru pasul facut inapoi. Permiteti-va sa aveti suficient spatiu de evolutie si nu considerati ca faceti ceva rau – pentru ca, atunci cand o fiinta creatoare gandeste ca face ceva rau, ghiciti ce se intampla? Ea creeaza iluzia a ceva gresit si, mai departe, apare o lume intreaga care sa sustina acest sistem de credinte. Aveti grija ce faceti, pentru ca va avea efect imediat. Ce veti descoperi este ca voi creati fiecare parte a lumii voastre, exact in momentul in care pasiti in ea.
Jucati un joc nou
Se petrec anumite evenimente, care le vor permite oamenilor – fiecaruia dintre voi – sa faca acest prim pas, in orice directie doriti sa va indreptati. Ce lipseste acum este acea energie suport, cu care multi dintre voi erau obisnuiti si pe care o simteati ca pe o plasa de siguranta – baza pe care v-ati construit energia. Acum, aceasta baza a disparut si multi dintre voi se simt instabili si putin pierduti. A devenit mai dificil sa va ancorati si sa va gasiti locul. Ce se intampla este ca omenirea incepe un joc nou. E foarte simplu. Voi creati sistemul energetic al fiintei voastre fizice, pentru a putea purta mai multa Lumina de Acasa. Acest lucru va va permite sa purtati mai mult din sufletul si spiritul vostru; va fi nevoie de niste reglaje semnificative, pentru a putea invata cum sa faceti asta. De fiecare data cand zambiti, vorbiti sau aruncati o privire cuiva, Lumina se raspandeste. Aceasta este noua baza care se creeaza, pentru intreaga omenire.  
Sa va impartasim o poveste simpla despre Jane, pentru ca ea este unul dintre personajele noastre preferate astazi. Jane a crescut intr-un camin placut si a avut o mama foarte iubitoare, care incerca mereu sa o distreze. Jane cauta mereu ceva de facut, pentru ca era foarte creativa. Dar se descurca foarte repede, se plictisea si cauta altceva nou. Mama ei i-a cumparat atunci un joc minunat. Jane a gasit multi prieteni cu care sa il joace si organizau petreceri mari, la care jucau jocul respectiv. Intr-o buna zi Jane a venit la mama ei si i-a spus „Mama, am devenit foarte buna la joc si castig de fiecare data. Ii bat intotdeauna pe ceilalti si ma plictisesc. „Mama ei a privit-o si i-a spus, „Iubita mea, joaca alt joc.”Jane a privit in jur si a spus’”Chiar pot sa fac asta?” si s-a intors la cutia de jucarii, unde a gasit alte jocuri despre care nici nu stia ca le are. Apoi a gasit jocul care sa o sprijine intr-o vibratie superioara. 
Iubitilor, ce va spunem noi este ca a venit timpul sa jucati un joc nou. A venit timpul sa va asumati constiinta si sa fiti Lumina care sunteti. Nu este ceva ce va va invalui fara sa stiti, este un spatiu in care voi trebuie sa pasiti in mod constient. Partea minunata a lucrurilor este ca voi va creati calea, cu fiecare pas pe care il faceti. Creati ceva ce nu a mai fost niciodata pana acum imaginat, in intreaga omenire, nicaieri din Toate cate Sunt. Voi creati calea de sub talpile voastre, chiar inainte ca piciorul sa atinga solul, iar acesta este cel mai extraordinar element magic pe care il putem vedea, atunci cand fiintele creatoare incep sa isi asume locul, pe planeta Pamant.
Descarcarea de tehnologie se impamanteaza
Acum dorim sa schimbam putin subiectul si sa vorbim despre ceva oarecum diferit: ce urmeaza sa se intample in domeniul tehnologiei. De multe ori, tehnologiile au fost descarcate pe planeta voastra de catre alte fiinte, extraterestre, dupa cum le numiti voi. Si totusi, aceste tehnologii nu au functionat. Ele mergeau perfect la altii, iar atunci cand au fost aduse pe aceasta planeta, ele nu au mai functionat, din cauza conexiunii spiritului omenesc care nu era atat de inalta la acel moment, pentru a putea mentine vibratiile tehnologiilor respective. Este un echilibru. Tehnologiile care exista pe Pamant sunt aici pentru a va reflecta maretia. Ele se afla aici, pentru a purta Lumina, cam in acelasi fel in care Pastratorul (Steve Rother N ed.) foloseste tehnologia chiar acum, pentru a trimite Lumina peste tot in lume. Va veni o vreme cand tehnologiile voastre se vor integra cu voi. Atunci nu veti mai avea nevoie de camere de luat vederi si de toate tehnologiile distractive, pe care le aveti acum, pentru ca veti putea purta toate acestea, chiar in voi.
Asta numim noi particularitate – punctul in care evolutia tehnologiile voastre va ajunge sa atinga creierul uman; in acel punct, ele vor fi integrate. Nu tehnologiile vor prelua conducerea, asa cum se spune in multe dintre cartile si filmele voastre SF, care descriu computere ce devin mai destepte decat oamenii. Intelegeti ca exista un echilibru intre aceste elemente.
Exista tehnologii care au fost de ultima ora. Oricum, daca vibratia spirituala nu este suficient de inalta, pentru a sustine tehnologia respectiva, aceasta se izbeste ca de un zid. E foarte simplu: va exista un singur lucru care nu functioneaza si acesta va opri intreaga tehnologie din evolutie, pana cand se atinge o vibratie suficient de inalta. Voi – adica toti oamenii – ati atins acum un nivel de integritate vibrationala, care incepe sa declanseze eliberarea acestor blocaje. Incepeti sa gasiti raspunsuri simple la aceste intrebari complexe, ce au blocat mult din evolutia omenirii. Toate se vor intampla acum, intr-un ritm foarte rapid. 
Vortex sau portal catre Tor
V-am mai vorbit pana acum despre vortexuri. Vortexul reprezinta doar energie care se misca circular. Unul dintre motivele pentru care va vorbim prin vocea Pastratorului aici, in Las vegas, este acela ca Las Vegas este un vortex imens. Exista munti de o parte si de alta si, atunci cand energia – sau vantul, daca vreti – bate, adica circula, ea determina aparitia unui vortex. Vortexul Las Vegas a fost folosit ca si vortex al creatiei, motiv pentru care toate aceste hoteluri se gasesc in mijlocul desertului. Acum puteti folosi aceste vortexuri pentru altceva – dar vortexul in sine se afla numai pe doua planuri; are numai doua dimensiuni, adancime si latime. Ce va spunem este ca, atunci cand luati un vortex tridimensional – sau, mai apoi, pentadimensional – voi creati o masinarie. Este o masinarie pe care fiecare dintre voi o poarta in jurul corpului fizic; ea se rorteste, formand ceva numit „tubul toroidal”. Tubul toroidal reprezinta un ciclu energetic individual, care inconjoara fiecare fiinta fizica, piatra, munte si fiecare fir de iarba. El reprezinta punctul de contact cu energia universala si, in aceasta zona a tehnologiei, veti vedea cea mai rapida evolutie. Urmariti aparitia tubului toroidal, in tehnologii care vor propulsa foarte mult evolutia omenirii, in urmatorii sase ani. Veti vedea schimbari majore in evolutiile tehnologice – multe dintre ele aducand rezolvarea unor probleme legate de mediul inconjurator, cum ar fi poluarea sau legate de energiile voastre cu care inca nu stiti ce sa faceti. Acestea toate reprezinta elemente ce incep sa atinga un punct critic. Daca nu a aparut pana acum problema, ea va aparea curand pentru a-si gasi solutia. Din aceasta cauza apar atat de multe astfel de lucruri acum, pe planeta voastra.
Stabilirea intr-un nou tipar
Da, se vor intampla multe, odata cu redistribuirea apei, pentru ca trebuie gasit un nou echilibru. Planeta se roteste in mod diferit, din cauza celor doua cutremure din Chile si Japonia. Mare parte din aceasta redistribuire merge foarte bine. Va stabiliti acum intr-un nou tipar vibrational, ceea ce practic creeaza o noua dimensiune a Pamantului. Este un loc in care chiar si planeta Pamant poate acum sa sustina, pe suprafata sa, o fiinta plina de putere. Asta face planeta Pamant; nu moare, ci este insarcinata si urmeaza sa nasca. Ce anume va naste? O noua forma umana, care poate purta cea mai mare parte din adevarata sa Lumina – adica, voi. De aceea fiecare dintre voi a ales cu mare grija sa se afle aici , in acest moment, care este critic pentru multi. V-am spus ca nu exista nimeni pe aceasta planeta, care sa ocupe degeaba spatiul. Toate acestea se intampla acum, pentru ca a fost atinsa o masa critica. Aceia dintre voi care au un loc rezervat pentru aceasta calatorie, care au bilet pentru calatoria vietii voastre, au reusit. Sa nu credeti, totusi, ca sunteti simpli pasageri. Sunteti aici cu un scop. Voi purtati o parte din Acasa, pe care o aduceti aici spre a crea acest nou Pamant plin de putere si acum este momentul sa o gasiti. Stim ca nu sunteti siguri de capacitatile voastre. Stim ca multi dintre voi intreaba ”Ce pot spune eu si care nu a mai fost spus pana acum?” Stim ca ca multi dintre voi se indoiesc de capacitatea de a primi mesajele spiritului. Nu stiti, pana nu incercati. Lasati lucrurile sa se intample, pentru ca odata ce energia incepe sa vina, va veti adapta. Noi ne armonizam cu voi, voi va armonizati cu noi. Putem descarca informatii – nu neaparat pentru a va duce la nivele superioare, ci pentru a va da incredere. Pentru ca asta este ceea ce ii lipseste omenirii – increderea de a pasi inainte si de a incerca ceva nou.
Dragilor, jucati un joc nou! Este foarte simplu. Creati-l! Gasiti- va bucuria si creati ceva in jurul ei, pentru ca nu mai este aceeasi perceptie dinainte. Grijile pe care vi le faceati pana acum erau legate de modul in care va veti putea sustine, daca faceti ce trebuie, daca prezenta voastra conteaza, daca va respectati contractele. In curand va veti gandi: „Cat de mult pot sa ma distrez?” Obiectul atentiei voastre se va schimba drastic. Multi dintre voi isi vor face griji. Va veti gandi: „Of, cum sa ma descurc, daca nu muncesc din greu?” Dar veti putea. Veti descoperi ca va apar schimbari majore in viata, in ocaziile cu care va intalniti. Tot ce va cerem este ca, atunci cand aveti aceasta ocazie, sa jucati un joc nou.
Ne face o mare onoare sa va rugam sa va tratati cu respect unul pe celalalt. Aveti grija unii de ceilalti, ori de cate ori aveti ocazia. Sa stiti ca jucati un joc foarte frumos. Sa va jucati frumos impreuna!
Espavo  Grupul

2 comentarii:

  1. Interesanta presupunere, cumva concord cu ea si pot spune LIKE! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu demult si noi am facut o astfel de conexiune in care am afirmat ca (spre exemplu) PC si Internetul in fapt imita principiul Universal , memoria universala ca sistem. Ar putea fi logic (cred) pentru ca tehnologia in fapt reflecta gandirea , respectiv este materializarea gandirii.

    RăspundețiȘtergere