Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 mai 2012

dece n-am mai scris...

RECENT a venit in vizita o draga prietena, care mi-a pus aceasta intrebare, cu oarece ingrijorare...o  iau ca pe un pretext de comunicare...
De fapt, asa cum si ea, dupa sase luni, a gasit timp si interes sa ne mai vada, aici la Harman, in ultima vreme multi si-au gasit acest timp si pe noi ne bucura si desigur o buna parte din timp/atentie/ energie le este dedicata, chiar daca stiu ca voi sunteti multi...Nu ca restul postarilor nu le-am facut cu intreruperi si nici ca ACUM as fi singur, ba dimpotriva, doar ca acum am o fereastra mica in care pot, armonios, sa fiu si cu voi.
Desigur principala mea atitudine este aceea de a observa cam ce semnale mai vin dinspre voi, forumul fiind si el un bun manometru pentru ceea ce se mai "intampla" in "lupta" de re-descoperire a Sinelui.
De altfel poate si voi ati observat, cum si eu am facut-o, ca activitatea "verbala" de prin poste, facebook si chiar si abordarile pe mesenger sunt ceva mai rare in ultima vreme. Parca tot mai multi se duc inspre interior, acolo unde este de fapt procesul viu, de decantare...Parca au mai diminuat putin copy/paste-urile si cei cativa care au cate ceva, cu adevarat, de spus, au inceput sa o mai si faca...


In alta ordine de idei, desigur eu nu incetez sa am viziunea mea creatoare, in care tot trebuie sa provoc divinul din voi sa se manifeste. Doar nimeni altul nu va poate face voua treaba decat voi insiva...
Ca unul din putinii care chiar STIU valoarea sexualitatii, desigur provoc acum pe toti/toate care au simtit in ei insisi acest ADEVAR, sa se si manifeste. Nu uitati ca nimanui nu ii este dat nimic spre propriul lui folos/interes, nici experienta, nici skill-urile/instrumentele, nici contextele si nici talentul.
Mai intai pe un site DEDICAT acestui instrument major de evolutie, dat fiind punctul de constienta si experienta in care am ajuns. Daca sexualitatea nu ar fi fost ATENT DISTRUSA, cu mare profesionalism, desigur acum nu se constituia in instrument de evolutie. Alta recuperare de deformari ar fi fost acum "instrument de lucru".
Dupa cum probabil multi din cei constienti au inteles deja, cand vorbim de sexualitate vorbim de fapt despre energia vietii in asa numitul "corp fizic". Si cand privim in jur sau la noi insine, chiar trebuie sa constatam cata lipsa de energie vitala este in toti. Tin minte ca intr-o zi,prin Bucuresti, am stat atent o dimineata intreaga, sa vad care este "potentialul de vitalitate" al trecatorilor...arareori a depasit 15%, neavand importanta varsta.
Am fost pacaliti ca energia inseamna alimente sau vitamine si nu am facut decat sa sporim...devitalizarea.
Nu suntem proiectantii acestui vehicul al constiintei in aceasta dimensiune si ca utilizatori/beneficiari, nu avem decat sa-l intelegem si sa ii acordam atentia necesara, DACA NE DORIM o evolutie confortabila in aceasta dimensiune vibrationala. Daca nu suntem constienti, doar vom duce aceasta superba masinarie la "casat", avariata jalnic si vom reveni in experienta iar ca...soferi necalificati, participand la programul "rabla". In limbaj cinematografic, subiectul este frumos tratat in filmul "Sexo por compasion", gasibil si subtitrat. Vi-l recomand.
Aflati/parte dintr-o Creatie infoenergetica, legitatile acesteia sunt valabile si pentru noi ca si pentru aceste structuri. Putem noi visa infinite frumuseti, pentru a le aduce in manifestare Creatia noastra trebuie sprijinita cu energie vitala. Altfel raman doar proiectii mentale.
Transcedenta limitelor iluzorii ale visului mintii individuale cat si colective se face tot prin dinamizarea energiei. Cei cu adevarat constienti au inteles asta. Este si motivul pentru care, atat in diverse scoli yoga cat si prin ashramuri, sexualitatea a fost repusa in valoare cumva, la nivelul de intelegere care putea fi accesibil/experimentat acolo.
Desigur despre orice am vorbi, va fi mereu functie de nivelul de constienta/intelegere/experimentare INDIVIDUAL. Este si motivul pentru care site-ul propus va fi nonpublic.
Experimentarea sexualitatii o face fiecare CUMVA, fie ca autosexualitate sau sexualitate parteneriala, de cele mai multe ori ele mergand si in paralel. Nu arareori, in sexualitatea parteneriala transcedenta se dovedeste a fi substantial...diminuata in raport cu cea autostimulata, aici intervenind incapacitatea individualitatii de a se deschide total in fata unuia perceput ca "altul". Deci o neintelegere.
Din masuratorile efectuate, foarte multe femei reusesc in autosexualitatea lor sa strapunga pana la vibratia cer 70, in timp ce impreuna cu partenerul nu ating nici macar vibratia cer ...4. Autosexualitatea masculina de obicei needucata, nu este destinata transcdentei ci dimpotriva, refularilor psihologice. De cele mai multe ori si cea parteneriala, asta fiind si motivul de baza al esecurilor parteneriale. Barbatul needucat si grabit este o adevarata calamitate pentru energetica cuplului, el nedand nici o sansa energiei sa fie sublimata, altfel spus spiritualizata sau urcata catre centrii energetici superiori. Prin abordarea sa mentala, in cel mai fericit caz reuseste sa vitalizeze cei trei centri energetici "de supravietuire". Acest exercitiu este resimtit ca minimal de intuitivul femeii, care treptat diminueaza interesul pentru acest..."sport". Ca urmare barbatul isi va duce frustrarea in alta parte sau in bautura, iar ea cel mai ades va suferi conseccintele unor dezechilibre hormonale si nu numai. Deoarece acest nivel de constienta...inconstient, inca detine ponderea, un site de genul celui pe care il am in intentie ar fi repede catalogat ca "neortodox", el inca nu are cum fi decat privat, pentru entitatile care deja au demonstrat prin transcedenta sexuala proprie, un interes real si nu conceptual pentru subiect.
As fi putut sa il propun deja unui numar mai restrans de semeni, deja filtrati dar pe alte considerente, corecte oricum, insa aici CRITERIUL DE ACCES va fi masurarea individuala a nivelului de transecedenta EXPERIMENTAT DEJA, evident prin calea sexuala.
Ca atare linkul site-ului, AICI AFLAT, MERITA ACCESAT ABIA dupa ce ati intrat pe mesenger de yahoo, la I.D.  o_tiganus   , altfel degeaba veti incerca.
Vor avea acces doar cei care au transces -prin trairi sexuale doar- dincolo de vibratia Cer 50, iar cei care vor fi depasit pragul de vibratie Cer 70, vor avea la dispozitie o pagina pe care sa se manifeste. Va fi o comunitate virtuala a celor care, mai mult decat probabil, au ca si menire pe aceea de a folosi sexualitatea proprie ca "instrument de vindecare" in folosul celorlalti, un fel de "templu al iubirii" virtual, toti fiind deja initiati din alte vieti in aceasta "maestrie". Namaste!