Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 septembrie 2012

Discernamantul in "cautarea spirituala"

Si cu alte ocazii am pomenit acest aspect, si gasesc util sa il reiterez si aici, deoarece VAD ca inca sunt multi cei care, citind o carte/autor, incep sa "creada" ca au descoperit ADEVARUL.
Devine si mai greu de inteles, atunci cand mi se cere parerea si eu chiar recomand acea carte/autor, ca avand un grad de adevar ridicat sau un grad inalt de beneficitate, pentru respectivul cititor.
Orice carte/autor/chanelling are minim 2-3 componente. Una este ideea de baza care poate fi "inspirata" chiar inalt sau urmare a unei munci intense de cercetare, o alta este partea autorului de impurificare involuntara, datorata propriului nivel de intelegere/evolutie si nu arareori exista si o a treia, anume impurificarea VOLUNTARA. Aceasta poate fi introdusa de editor, care sa o vrea doar mai "vandabila", dar si de instante cu interes de impurificare foarte "calificat".
Nu arareori un autor se vede in situatia de a alege daca acea carte sa apara cu "adausuri", sau sa nu apara deloc sau chiar sa fie interzisa la publicare.
De cele mai multe ori, exact texte de valoare sunt obligate sa contina "adausuri" impurificatoare. Se stie ca ele vor trezi interesul si vor opera deschideri in constiintele cititorilor, care de regula nu au DISCERNAMANTUL necesar de a lua doar ce este de valoare reala din el. Cine isi inchipuie ca tocmai literatura "spirituala" este fara impuritati, chiar viseaza. Biblia, "Tatal nostru" sau "Inger ingerasul meu" sunt pline de adausuri, care le fac adevarate capcane.
Priveam la "Putere versus forta" si la ultimul pasaj, adaugat:
Daca pana a citi acest adaus, nimic nu te-a atentionat sa ai discernamant asupra continutului, la citirea lui chiar trebuie sa iti pui ceva intrebari. Macar... daca a fost "innobilat" inainte de tiraj sau dupa, si apoi sa privesti atent la cele care au urmat...Asta neinsemnand ca valoarea cartii nu ar fi reala, sau ca informatiile din ea nu sunt, in mare masura, adevarate. Chiar sunt, la un nivel partial desigur, dar...nu toate.
Cartile, cunoasterea intermediata in general, intotdeauna trebuie sa fie receptionata cu discernamant. Ea oricum este dedicata mintii si are ca menire finala doar schimbarea modului de gandire, etapa de cele mai multe ori necesara si preliminara intelegerii finale, in care oricum vom renunta la credinta ca chiar am putea deveni "destepti".
Deci eu doar am exemplificat cu acest titlu, ideea insa este valabila indiferent ce si de unde vine spre voi. Chiar in timp ce scriam, a intrat o veche prietena, si va lipesc discutia:

Gia: marturisesc ca sunt uimita de continua referire la "cavaleri galactici", premii, ridicari in grad, etc.
Gia: limbajul e primul in care se vad schimbarile unei noi lumi
octavian: scumpo, in spiritualitate se folosesc tot felul de metafore
octavian: inclusiv acest gen de "stratificari personificate"
Gia: eu te citesc pe tine tocmai pentru ca nu metaforizezi inutil
octavian: eu nu, dar cand lipesc pe altii, accept limbajul lor
octavian: fenomenul de chanelling este unul interesant
octavian: ti se vorbeste in cap
octavian: la un momendat te intrebi si poate intrebi cine iti vorbeste
octavian: primesti un gen de raspuns
octavian: apoi il consideri a fi ADEVARAT
octavian: EU IL CONSIDER A FI, DE FAPT, METAFORIC
Gia: astea sunt fenomene medievale, ca si limbajul care le insoteste
Gia: lumea se indreapta spre deformalizare
octavian: nu, mama, chanellingul exista si va exista cat exista omul
Gia: fiecare cu intamplarile lui
Gia: ma gandesc ca, totusi, limbajul unimii ar fi nonlimbajul uman
octavian: deci nu e de intrigat nimic
octavian: ia-o si tu cum vrei
Gia: asa cum il practicam acum
octavian: ca sa ajungi la nonlimbaj intai epuizezi limbajul
octavian: fiecare pt sine
Gia: da, ideea cu epuizarea e productiva
octavian: pup, daca se potriveste, pot lipi discutia pe blog?
Gia: iar metaforizarea ar fi benefica numai daca se reuseste, prin cuvant, exprimarea imuabilului
octavian: taman scriam ceva conex
Gia: pai eu m-am revoltat un pic aici
octavian: si ce e aiurea in a te revolta?
Gia: nu, dar cititorii tai s-ar revolta si ei, pe mine
octavian: nu cred-te temi de transparenta? -oricum apare doar...gia
Gia: ei, nu ma tem, sigur ca as fi putut scrie direct pe blog
octavian: oricum, imi e dor de tine, sunt deja ani de cand nu ne-am vazut
Gia: ceea ce vroiam sa spun este ca exista o intreaga literatura asa-zis spirituala, plina de ierarhii medievale si de floricele emotionante
octavian: daca exista, probabil...au dreptul sa existe
octavian: e ceva intamplator in creatie?
Gia: sigur, dar noul pentru mine este tocmai depasirea acestui fel de a exprima, simti, etc
Gia: nemaivorbind ca din punct de vedere literar e super-mediocru
octavian: corect, deci vei folosi DISCERNAMANTUL, exact subiectul postarii de azi
Gia: mai vii in bucuresti?
Gia: sigur ca si mie mi-e dor
octavian: candva este posibil, acum nu si previzibil
octavian: te pup,tenx
.......................
Gia: citesc blogul tau tocmai pentru ca limbajul e esential, nealambicat, limpede
Gia: asa cum e lumea spre care tindem
octavian: pt ca eu nu mai am nevoie de vorbe
Gia: pai asta ziceam, la un anumit nivel nu e nevoie de vorbe
octavian: si doar ala conteaza
Gia: si sa citesc deodata sumedenie de vorbe intergalactice, pare ca o intoarcere neproductiva in timp
octavian: pana vom intelege pe deplin legea mentalismului, inca ne jucam
Gia: ok, vom schimba jucariile in curand
octavian: sunt convins de asta, mama
Ieri ii spuneam unui bun prieten ca orice vine catre tine, poti multumi in sinea ta. Indiferent forma, calea, continutul aparent...Ai discernamant, dar in sinea ta multumeste. Tocmai ti s-a facut un dar. O melodie canta, poate nu rezonezi atunci...e "perceptia ta" ca nu te bucura atunci, dar...multumeste! Era un dar! Chiar si un pumn primit in cap, poate fi un mare dar de iubire...disperata!
Azi gasesc in posta un nou mesaj de la Elena Cocis, multi deja l-ati primit,unii insa nu. Pentru ultimii il lipesc aici:

Semnificatii tacute – de ziua Crucii
de Elena Cocis

Ieri, a inceput un nou uinal. Nu trebuie sa va bateti capul cu denumiri. Luati trecena si uinalul precum unitati stravechi de masurare a timpului, ceva de genul saptamana si luna. Important este sa intelegem ca ele reprezinta un inceput, ca marcheaza ceva anume. Semnificatia acestui uinal - o perioada de 20 de zile, contine un element esential, demn de luat in seama: un inceput ce se caracterizeaza prin putere spirituala, ajunsa la un punct de maturitate maxima. Samanta Noii Constiinte care a fost asezata in „pamantul” roditor al fiintei noastre si semanata in zi de 1 Porumb (pe 5 septembrie), odata cu zorii zilei de ieri a declansat incoltirea. Asta inseamna ca samanta, pentru a deveni planta, si-a negat/invins starea de samanta. Vi se pare sau nu acest simbol, ca fiind un indemn la a renunta la viata ancorata doar in materialitate, un indemn la „a lasa sa plece tiparele si credintele limitative, pentru a inflori potentialul sadit in noi? Sa ne reamintim ca vorbim tot despre aspectele care se deruleaza in spirala celor 40 de zile vindecatoare, care curg pana in 14 oct. In tot acest rastimp, energiile cosmice vor aduce, una dupa alta, intelesuri tot mai profunde.
Dar, ori de cate ori sarbatorile crestine se intalnesc cu cele ce provin din intelepciunea mayasa, si care au aceeasi simbolistica, nu pot sa nu ma intreb de ce aceasta sincronicitate, ce clopotel suna in vazduh?
Astazi este Ziua Crucii, simbolul stravechi al echilibrului perfect, al Arborelui Cosmic, al integrarii si unificarii, simbolul Unimii, cel ce aduce vibratia Sfintei Treimi - pasaportul nostru spre Spatiul Sacru al inimii. Simbolul crucii este atat de complex, incat, evident, nici macar nu poate fi sugerat in cateva cuvinte – desi eu tocmai am incercat sa o fac. Prin axa orizontala a fiintei noastre – a Crucii Cosmice – spiritul poate pogori, intruparea se infaptuieste si ne unificam cu toate aspectele noastre (cosmice), pentru a deveni cine suntem noi, cu adevarat!
"Intamplarea" face ca astazi – repet, de ZIUA CRUCII – simbolul mayas sa fie RESPIRATIA DIVINA, a carei semnificatie chiar nu cred ca mai este cazul sa o amintesc, de ton 1o. Tonul 1o este cel ce raspunde la intrebarea cum(?). Deci, cum ne vindecam, cum participam, constient, la marele salt in constiinta? Cum intrupam energiile Divine? Si intrebarile pot continua. Raspunsul ni-l ofera energiile acestei zile: fiind Crucea Cosmica si respirand odata cu Divinitatea, cu intregul Univers, odata cu Mama Pamant si cu Tatal Cer. Doar atat! Constientizand, trecand de la starea „de a crede”, la starea „de a sti”, iesind din ignoranta si respirand. Simplu! Nu?
Miracolul cosmic nu se opreste aici. Daca astazi implinim aceste sensuri si le aducem in noi, maine cand ne vom trezi, ne vom bucura de o energie atat de frumoasa, atat de speciala, incat am hotarat sa va spun doar ce semnifica, obiectiv si descriptiv, ca sa nu va iau bucuria de a medita, singuri, asupra intelesurilor sale.
Energia zilei de maine se numeste Akbal – cea care aduce la suprafata Adevarul Divin, „secretele” ascunse adanc in fiinta noastra. Eu as numi-o Ziua Reamintirii.
Si, pentru ca evantaiul aspectelor Divine ale acestor zile sa se exprime mult peste ce mintea noastra poate pricepe, maine este Akbal de ton 11, acel ton care inseamna "a doua venire a lui Christos"– evident, in sens metaforic. Este acel nou inceput, transformarea ultima, finala, cea care ne conduce spre Omul Nou!
Sa nu-ti tresara sufletul, atunci cand vezi cum Universul lucreaza, cum sincronicitatile, semnele, dialogul ingerilor, ne arata CALEA? Cat de indiferent poti fi, cand afli aceste lucruri? Cum este posibil ca un calendar facut cu mii de ani in urma (si care are 260 de zile) sa se intalneasca, absolut sincron, cu cel crestin (care are 365 de zile)?
Ce sa mai spun – sau, altfel spus, mai pot spune ceva?
Bucurati-va de plenitudinea energiilor zilei de azi si a celei de maine, bucurati-va de fiecare zi pe care o traiti pe aceasta minunata Planeta, lasati sufletul sa se simta in largul sau, lasati Divinitatea launtrica, copilul interior sa se exprime liber, sa-si recapete rolul de conducator al Vietii noastre.
Lasati inimile sa raspandeasca parfumul suav al iubirii neconditionate, priviti-va unii pe altii si observati cat de frumosi puteti fi, atunci cand priviti/contemplati/creati/sunteti FRUMUSETE, PACE, ARMONIE, ECHILIBRU, cand sunteti precum crucea, simbol al pogorarii spiritului, in centrul fiintei noastre.

Pe curand. 
Elena Cocis

marți, 11 septembrie 2012

...iar Gorgo !

Dragilor,
spuneam la ultima postare preluata dupa Gorgo, ca mesajele venite prin serviciul ei, au un grad de ADEVAR desosebit de inalt. Si acesta depaseste 96%. Beneficitatea de a vi-l supune atentiei este de 100%, ca atare ma conformez.
Pe de alta parte, in ultima perioada am fost mai atent/receptiv la ceea ce vine prin David Hawkins, autorul cartilor Power vs Force, Ochiul Sinelui si mai noua "SINELE- realitate si subiectivitate".
Din analiza atenta a ceea ce el a inteles, eu am constatat ca scala de valori propusa de el a fost inteleasa doar partial, cumva in partea de jos a scalei. Dincolo de nivelul de constiinta cristica se pare ca el nu a mai explorat.
Continuand insa investigatiile, am ajuns la concluzia ca ea se continua si dincolo de nivelul constiintei cristice, care calibreaza la 1000, cu un anumit nivel pe care eu il denumesc constiinte solare si un altul, constiinte universale. Dar despre toate astea voi face o postare separata, cand suficiente masuratori imi vor fi clarificat si mie mai mult subiectul. El va explica si dece, fiinte suficient de "treze" acum, au totusi perceptii destul de diferite si "sensibilitati/senzitivitati/instrumente" atat de diferite,  incat risca sa nu se inteleaga. Va explica mai bine dece anumite "rezonante/empatii" functioneaza uneori diferit.
Dar acum sa revenim la mesaj:

În fluxul tuturor lucrurilor bune

de Lauren Gorgo pe 5 septembrie 2012 · (ii multumim Anei Nicolai)
Noile energii (universale, de vibratie 5: 9/2012: 9+2+0+1+2=14 = 1+4 = 5) ale lui septembrie, sunt în sfarsit prezente, inaugurand ciclul de finalizare a tuturor transformarilor din intregul an. Puteti macar recunoaste cine ati fost, cand a inceput anul? De parca nu ati remarcat ca acest an de vibratie 5 (2+0+1+2) a avut de-a face, în totalitate, cu inaintarea pe un nou teren… intr-o noua paradigma a libertatii… care inseamna, în esenta, depasirea ciclurilor karmice (a dualitatii) din trecutul nostru 3D si intrarea în energiile 5D Christice (constiinta unimii), ale prezentului.
Exista în aer obisnuitul sentiment, aproape melancolic, al finalizarilor, caci incheiem un anotimp si ne pregatim sa intram intr-unul nou, dar in anul acesta septembrie se simte diferit de toate celelalte luni de septembrie, intrucat incheiem o etapa foarte importanta din viata umana. Mai avem doar cateva luni, ca sa patrundem total în autenticitatea noastra si sa ne luam un ultim bun ramas, de la o viata ce s-a dus… o viata trecuta (3D), pe care am faurit-o dintr-o mentalitate divizata si fara a avea o conexiune totala cu IUBIREA universala. Acum e timpul sa ne indreptam intreaga atentie asupra energiilor 5D, ce incep sa se ancoreze în dimensiunile fizice, în timp ce continuam sa razbatem prin vechile cai si sa ne aliniem cu versiunea actualizata a noului nostru sine/a noii noastre vieti.
În mod simultan, în timp ce energiile trecutului se retrag… intr-un fel sau altul, toti primim „noile ordine”, transmise de prototipul nostru spiritual… informatiile de care avem nevoie/pe care le asteptam, ca sa ne facem navele sa navigheze în directia potrivita, dupa un intreg anotimp de invartit nebuneste de ici-colo, în oceanul vast, al potentialului nostru nelimitat.
în aceasta luna vor iesi la suprafata, din mlastina, mici strafulgerari de libertate, pe masura ce incepem sa ne orientam viata, cu ajutorul hartii noastre actualizate (modelul divin) si a busolei noastre fin acordate (inima 5D).
Macro/Micro
De curand, Consiliul Suprem Pleiadian mi-a dezvaluit ca exista potentialul ca în lumea noastra sa apara cateva evenimente noi si emotionante – cele care apar în fata omenirii, dar si schimbari (incantatoare) în plan personal, pentru cei care deschid/pregatesc calea. Desi nu au fost exacti, ei spun ca unele dintre aceste schimbari i-ar putea lua prin surprindere pe multi… cel putin pe cei care nu sunt foarte priceputi în energiile inaltarii. (Nu e ca si cum Consiliul Suprem Pleiadian ar fi misterios în vreun fel, ci doar ca el este mereu atent la stilul de exprimare, ca sa fie sigur ca nu starneste frica.)
Incepand cu a treia saptamana din luna septembrie si in cea de-a patra, aflu ca valuri semnificative de revolta sociala vor determina schimbari profunde, la multe niveluri. Din cate pot discerne, se pare ca ar putea fi schimbari guvernamentale/financiare sau ceva din acest domeniu, ce ar putea starni în randul maselor unele revolte emotionale. Oricare se va dovedi a fi acest tumult – daca va fi vreunul – CSP doreste sa precizeze ca aceste presupuse schimbari au un caracter benefic si ca ele vor restructura, în final, sistemele defuncte, ce au nevoie de o revizuire generala.
„Acestea fiind spuse, repetam ca aceste schimbari ii vor afecta aproape pe toti, la nivel macro si micro, insa cei care sunt constienti vor realiza ca sunt multe lucruri de castigat aici, multe beneficii ce vor rezulta din ele.” - CSP
Aceia dintre voi care sunt la curent cu corespondenta mea cosmica, stiu ca nu sunt o persoana care sa „prezica” ceva… de fapt, nici macar nu sunt sigura ca acest lucru este posibil, avand în vedere energiile din prezent, ce se misca rapid. Singura data cand mentionez vreun eveniment legat de viitor, pe care mi-l impartasesc cei din lumea nevazuta, este doar atunci cand el este foarte relevant pentru ceea ce se intampla în lumea noastra personala si/sau în procesul nostru personal. Chiar daca, în ultima instanta, ORICE lucru din lumea exterioara este o reflectare a constiintei noastre, CSP afirma ca aceste schimbari sunt, în intregime, legate de cresterea si expansiunea rapida pe care le-am cunoscut cu totii, din momentul Solstitiului si al cuadraturii Uranus/Pluton, din iunie.
Aceste transformari ce se apropie sunt si rezultatul fizic (nasterea) recentului aflux de energii ale materializarii, cu care am fost inundati în august. Cu alte cuvinte, restructurarea uriasa – ce se desfasoara în fiecare dintre noi, în ultimele cateva luni – incepe acum sa prinda forma în lumea exterioara… schimbari de care toti vor fi afectati, la un anumit nivel.

Energie inversata
Pentru aceia dintre noi care lucreaza cu sarguinta, în vederea ducerii la bun sfarsit a contractelor divine - partea din noi care exista aici, ca sa slujeasca planeta prin a DEVENI versiunea extinsa, 5D, a sinelui nostru uman - ne aflam acum pe pozitie (aliniati), conectati si activati, ca sa primim ceea ce CSP numeste premiul creatiei.
În mod evident, energeticele care au servit candva lumii 3D, sunt acum total „inversate”, fiind gata sa serveasca lumii 5D.
Din perspectiva pleiadienilor, asta inseamna ca aceia care au suferit constient in 3D (adica cei care si-au asumat raspunderea pentru toate reziduurile lor si au muncit ca sa se elibereze de ele), datorita dorintei lor ferme de a nu accepta nimic mai putin decat intreaga sfera de actiune a potentialului lor divin, vor incepe acum sa primeasca binecuvantarile pe care, în adancul fiintei lor, au stiut ca le sunt rezervate celor credinciosi.
Ceea ce se petrece în fond, in aceasta perioada de restructurare, este ceea ce nevazutii au numit, în trecut, comutare energetica, de la creatia cauzala (dualitate), la creatia constienta (a unimii)… cu alte cuvinte, realmente schimbam modul în care interactionam/operam cu legile creatiei.
CSP spune ca este important sa intelegem ca, în final, aceasta schimbare a energiei va aduce confuzie în randul maselor, în sensul ca viata nu va mai fi „ca de obicei”. Altfel zis, intrucat se schimba parteneriatul nostru cu legile universale – acesta fiind redefinit – omenirea însasi trebuie acum sa se schimbe si sa fie redefinita.
Mi se mai spune ca legile creatiei cauzale (karmice), care ne-au guvernat candva lumea, sunt acum aproape perimate. Asta inseamna ca aceia care continua sa actioneze în cadrul sferei constiintei separarii, se vor izbi de aceleasi ziduri si obstacole pe care le-au intalnit, timp de cativa ani, cei treziti, în timp ce se straduiau sa materializeze în 3D, cu ajutorul constiintei/tehnicilor 5D. Acest lucru este fizica pura, în sensul ca noile energetice existente nu sprijina cadrul de referinta al polaritatii - la fel cum vechile energetici (ale dualitatii) nu au sprijinit constiinta unimii… pana în prezent.
Aceasta basculare a energiilor creatiei a inceput sa ne afecteze în plan personal, la inceputul anului 2012 si, în functie de cat de aliniati am fost cu noul nivel al contractelor noastre pentru 5D, aceasta energie ori ne-a „rasturnat” viata financiara/scopul cu susul în jos, astfel incat sa putem ajunge pe drumul cel bun… ORI… am inceput, în cele din urma, sa avem o intelegere holistica si sa ne reunim toate partile disparate (oameni, proiecte, oportunitati etc.) ale contributiei noastre personale la noua lume.
Oricum ar fi, aceasta „inversare” de energie va continua sa existe în 2013 si mai departe, amplificandu-si puterea si forta, iar în luna aceasta, TOTI cei care sunt aliniati cu noua linie temporala (a unimii) isi vor consolida si mai bine pozitia… se vor ancora în fluxul universal al tuturor lucrurilor bune.
Nu mai aveti nevoie sa doriti ceva dupa acest standard; acum sunteti aliniati cu a avea…  cu tot ceea ce este… cu fortele divine de creatie.” - CSP
Inainte sa incheie acest subiect, fiintele stelare au facut o referire la versetul: „Ferice de cei blanzi, caci ei vor mosteni pamantul”(Matei 5:5), spunand ca acum devenim avatari ai constiintei Christice… lideri (prin exemplu personal) ai noii omeniri, prin custodia noului Pamant.
Puterea pe care o atragem din fluxul universal este, în cele din urma, în favoarea noastra… banuiesc ca asta nu a luat prea mult timp 8O

Noi daruri spirituale
Cei care se apropie rapid de intruparea totala a tiparului lor divin – si datoria recentei cresteri de frecventa cu care am lucrat intreaga vara (iarna, în emisfera sudica) – se pot astepta la o alta runda de activare de noi daruri (Christice), de aliniere spirituala.
Aflu ca darurile care le vor fi acordate fiecaruia dintre noi vor avea de-a face cu constitutia noastra genetica galactica… ca va fi o perioada în care ne vom intelege intreaga noastra capacitate de a crea, precum si ofrandele noastre codificate, individuale si unice, aduse acestei planete. Mai aflu ca pentru unii dintre voi, „munca” vi se va schimba radical, pe masura ce trecem la noul nivel de contracte, ca sa fim de folos în moduri ce fructifica aceste noi daruri, de nivel superior. Daca v-ati simtit pierduti/deconectati de scopul vostru, în special din iulie, cand Mercur a intrat în miscare retrograda, e posibil ca aceasta sa fie cauza.
La urmatorul solstitiu, ne apropiem de un salt vibrational MARE, insemnand momentul în care ajungem sa acceptam aceste daruri superioare de maestru si în care ni se va cere, de asemenea, sa acceptam responsabilitatea deosebita pe care o detine starea de maestru. Ca ambasadori galactici ai multor natiuni stelare, ni se cere mereu sa respectam codurile galactice de conduita, care stipuleaza urmatoarele:
1- Orice impartasire/folosire a darurilor spirituale trebuie sa fie solicitata. Nu trebuie sa ne impunem vointa asupra niciunei persoane sau niciunui lucru (incluzand lumea elementala), fara consimtamantul lor.
2- Suntem chemati sa iesim în fata în orice situatie, ca sa afirmam comanda binefacerii… ca intentiile noastre de a ne impartasi darurile spirituale sa ramana în permanenta pentru binele cel mai inalt al tuturor.
Vor fi mai multe lucruri de discutat pe marginea acestui subiect, în zilele ce urmeaza…

Custodia Noului Pamant
Exista un grup select, de „avatari” activatori, carora li s-a acordat de curand titlul de „Consiliul sau Custodele Pamantean-Galactic”… ori o alta versiune a acestui titlu onorific. Potrivit CSP, custodia Pamantului nou/galactic reprezinta o onoare de rang inalt, ce le este acordata celor care, inainte de a se intrupa, au jurat sa-si intrupeze structura biologica dimensionala 5D/tiparul nemuritor, inaintea tuturor celorlalti (prototipurile noului om) si care si-au respectat pana la final, acel juramant.
Din acest grup fac parte cei mai energici razboinici, iar ei au avut una dintre cele mai dificile calatorii de inaltare – daca nu CEA MAI dificila – în timp ce au trecut prin procesul cel mai extins (cititi: chinuitor) de regenerare biologica, posibil pe Pamant, în acest moment.
Nu toata lumea se afla aici pentru acest scop, dar daca este cazul vostru, aflati ca nu numai ca vi se confera rangul de cavaler în custodia galactica, ci vi se ofera si cheile pentru imparatia Pamantului… un dar ce le este acordat doar acelora care au atins (si au dobandit din toata inima) o codificare de frecvente foarte inalte. Multi din acest grup sunt membri participanti în consilii supreme galactice, care si-au scazut frecventa ca sa ajute la inaltarea Pamantului si care vor incepe sa-si „aminteasca” acest lucru, acum, cand revenim la (fuzionam cu) sinele nostru Superior.
Acest titlu de serviciu activ le va oferi multor oameni – prin munca cu fortele naturii, cu numeroasele taramuri ale lumii elementale si cu fortele cunoscute ale mintii umane/gandului (constient) – autoritatea de a produce multe miracole, în scopul restaurarii vietii pe Pamant, la tiparul ei original si divin de perfectiune, ce va incepe în primele luni din 2013. Desi acest grup va avea acces la niveluri de energie creatoare, la care multi altii nu vor avea acces, acest lucru este atat o onoare extraordinara, cat si o responsabilitate extraordinara de sustinut. Asa cum am spus mai inainte, este imperativ necesar sa va conformati legilor Pamantului si sa fiti în concordanta cu codurile galactice de onoare.
Spre aducere aminte:
- Legile pamantului stipuleaza ca nu trebuie sa modificati, sa schimbati sau sa va impuneti vointa asupra niciunei fiinte, fara consimtamantul ei. Asta inseamna ca trebuie sa obtineti permisiunea de a schimba sau modifica o circumstanta – de natura fizica sau alta.
- Codul galactic de onoare stipuleaza ca sunteti membru si cetatean al federatiei galactice de Lumina si ca luati parte doar la actiuni care sunt benefice pentru evolutia si dezvoltarea ascendenta a omenirii si Pamantului.
Daca sunteti un custode al Pamantului nou/galactic, este posibil sa fi venit aici cu o cunoastere profunda a acestui lucru sau ca ati fost contactati recent, în legatura cu eliberarea voastra eminenta de suferinta, cat si cu noile directive, fiind instiintati ca veti fi chemati sa slujiti în mod sincron.
Noul nivel de slujire
CSP doreste sa ma refer succint la modurile în care multi dintre noi vor fi chemati sa slujeasca, în lunile ce au mai ramas din acest an. În principiu, ei vor doar ca noi sa intelegem ca, odata cu nasterea acestei noi dinamici a energiei… unime, în locul separarii… apare si modificarea serviciului, de la A FACE, la A FI. Am vorbit foarte detaliat despre acest lucru, în raportul din iulie, dar cei din lumea nevazuta spun ca, în lunile urmatoare, va deveni si mai stringent ca toate contributiile noastre aduse lumii sa fie ancorate în capacitatea noastra de a mentine si valorifica energia unimii.
„La suprafata, aceasta modificare ar putea parea nesemnificativa, dar va asiguram ca, în realitate, ceea ce se afla chiar în fata voastra va necesita acest lucru, mai mult ca niciodata. Va spunem asta, nu ca sa va alarmam, ci ca sa va facem sa fiti constienti ca functia voastra, de purtatori ai Luminii, are mai mult de-a face cu aptitudinea voastra de a ramane concentrati pe ochiul furtunii, decat pe orice altceva.
Lucrurile vor creste în intensitate - mai ales în urmatoarele trei luni - iar aceasta este o chemare adresata celor treziti, de a fi pregatiti sa raspandeasca energiile universale (IUBIRE) ale neutralitatii, în lume. Pastrati în inima voastra cunoasterea faptului ca un simplu gand, ca „totul este bine”,  poate ridica greutatea a mii de frici de Lumina.” - CSP
Impamantarea
În final, cei din CSP fac comentarii despre felul în care incepem sa facem fata descarcarilor de energie, în timp ce ne impamantam în corpul nostru fizic…
„Se poate sa fi remarcat o usoara schimbare sau modificare în felul în care indeosebi energiile solare va afecteaza corpul fizic si celulele. Schimbarile despre care vorbim sunt de natura energetica, insa efectele asupra starii voastre de bine se vor reduce, pana în punctul în care fiecare dintre voi, cei aflati în fruntea manifestatiei Luminii, veti fi capabili sa integrati mai repede si sa gestionati mai multe infuzii energetice, cu mai putine efecte nedorite.” -CSP
Cu siguranta ca acest lucru nu inseamna ca procesul a fost usor în vreo privinta si nici macar nu sunt sigura ca sunt intru totul de acord cu perspectiva lor, dar poate ca unii dintre voi incep acum sa integreze aceste energii, cu mai multa usurinta(???) (Daca asa stau lucrurile, m-as bucura sa aud vesti de la voi!)
Un lucru cu care voi fi de acord, la nivel personal, este ca perioadele de integrare par sa fie mai scurte acum … de exemplu, ceea ce candva obisnuia sa ne tranteasca la pamant, timp de 3 saptamani la rand, ar putea dura acum doar 3 zile de chin… iar acum se pare si ca este mult mai usor sa te detasezi (emotional) de senzatia de disconfort, ceea ce ii reduce foarte mult din intensitate.
Atunci cand am luat legatura cu taramurile mai inalte, ca sa vad daca exista vreun merit în asta, pleiadienii au spus ca: „A fost ridicat un strat subtire de discordanta emotionala. Acest lucru va mareste capacitatea de a va stabiliza din ce în ce mai usor, în aceste frecvente crescatoare.”
Referitor la intensificarea energiei, merita mentionat faptul ca, cu cat ne „impamantam în corpul nostru” mai adanc, cu atat lucrurile din planul fizic tind sa doara. Incepand din iulie mai ales, ne curatam chakrele de jos, într-un mod destul de necrutator, fapt ce poate explica MULTE dintre durerile lombare suplimentare, durerile de genunchi/articulatii/picioare, problemele digestive, candida, eruptiile cutanate etc., pe langa obisnuitele deschideri ale celui de-al treilea ochi (purificari de sinus/pituitara), ce se produc intotdeauna în perioada dintre portalurile 8:8 si 11:11.
Ranile noastre de baza (din chakrele de jos) sunt supuse din greu revizuirii, deoarece sufletul ne este curatat de impuritati, ca sa facem fata acestor frecvente foarte inalte. Cu alte cuvinte… pentru cei istoviti, niciun fel de repaus. În orice caz, nu inca.
Vestile bune sunt ca nicio piatra nu va ramane neintoarsa, pe durata acestor luni finale de purificare. Vestile rele sunt ca nicio piatra nu va ramane neintoarsa, pe durata acestor luni finale de purificare.
Dar tot acest disconfort este cu adevarat o veste buna, intrucat literalmente suntem (fizic vorbind) renascuti, în timp ce scriu aceste randuri… intelegand în mod constient intreaga conexiune dintre sinele Divin si cel uman si aliniind (integrand) aceasta noua inteligenta, în absolut fiecare celula din fiinta noastra…. si este probabil sa continuam sa facem acest lucru, pana cel putin la sostitiul de iarna, despre care mi se spune ca reprezinta„momentul de cotitura, în care am ajuns la ‘capatul’ intregului ciclu cosmic (de inaltare) si în care incepem sa crestem în directia luminii noului Soare” (NOTA: în data de 21 decembrie, Soarele va incepe sa revina la suprafata, din ecuatorul galactic si, potrivit mayasilor, acesta reprezinta momentul/timpul renasterii noastre spirituale)
Mi se mai spune ca va exista un moment în care vom inclina balanta (21 decembrie?), acest lucru insemnand ca vom aparea pe cealalta parte a acestor descarcari si ca ele chiar ne vor fi de folos în aptitudinea noastra de a crea, spre deosebire de a ne da peste cap. Aceasta schimbare se produce ca urmare a capacitatii celulelor noastre de a mentine mai multa Lumina acum, cand bio-matricea cristalina isi incheie rotatia în cadrul polaritatii… orice ar insemna acest lucru. Suna exact ca dintr-un episod din Star Trek.
De buna seama, cei din lumea nevazuta nu vor accepta ceva mai putin decat ca noi sa avem o intelegere deplina, astfel incat isi iau ramas bun cu aceste randuri:
Noul spin* din campul vostru energetic oscileaza la o frecventa mult mai inalta si într-un circuit inchis de auto-sustinere, ce vă va face sa fiti aproape impermeabili la Lumina în crestere, de pe planeta. De fapt, coeficientul din ce în ce mai mare de Lumina  – sau de frecvente – va deveni noua sursa de sustinere, pe masura ce IUBIREA isi incheie procesul de purificare a corpului fizic, iar voi deveniti realmente apti sa gestionati faptul de a fi „luminati” de IUBIRE. Intelegem ca drumul pentru a ajunge aici nu a fost pentru cei slabi de inger, insa va spunem acestea: voi, suflete curajoase, care ati venit aici ca sa pregatiti calea, sa ancorati Lumina, sa raspanditi semintele IUBIRII… ati reusit în mod triumfator, în misiunile voastre stelare! În aceasta realitate au ramas doar simple momente… iar pentru asta va imploram sa faceti astfel ca fiecare dintre ele sa conteze.
Suntem prietenii vostri de Acasa, fratii si surorile voastre galactice de Lumina. Venim pe raza IUBIRII, ca sa va transmitem aceste adevaruri, pentru ca sa puteti simti binecuvantarile stralucitoare de Acasa, ce va sunt acordate subnoile legi ale noului Soare.
Ne intalnim pe partea „opusa”!
 Lauren 
[* Spin - impuls propriu de învârtire al particulelor elementare si al cuantelor. N.tr. DEX]
©Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D/5D Report, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca deplin meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.
Ana Nicolai 
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner

Pentru ca intradevar raspunde multor framantari din ACUM-ul multora, mesajul venit azi prin editura "FOR YOU" al Elenei Cocis mi se pare o buna completare a postarii acesteia. Pentru cei care, desigur,nu sunt abonati.
Semnificatii tacute
de Elena Cocis

Simt nevoia sa impartasesc cu voi, desi cu cateva zile intarziere, unele consideratii cu privire la perioada pe care o traversam. Spun „cu intarziere”, pentru ca nu mi-am dat seama din primul moment, ce se intampla si de ce.
Cu cateva zile in urma, am inceput sa observ ca ceva se petrece – dar nu realizam inca din ce motiv se intampla totul, cum de a venit avalansa unei multitudini de provocari in viata care ma inconjoara. Toata lumea din jurul meu a simtit nevoia sa-mi povesteasca despre trairi, experiente sau stari – ale corpului fizic, emotional sau mental – pe care sa le numesc neobisnuite, ca sa nu folosesc cuvantul ciudate, desi poate ar fi mai potrivit.
Am inceput sa fiu tot mai atenta, desi nu am avut nicio secunda intentia de a descifra vreo enigma sau de a le lega in vreun fel. Viata curgea "normal" si, pe nesimtite, se adunau tot felul de informatii. Dupa o saptamana extrem de incarcata si complicata, pe care nu are rost sa o descriu acum - desi are legatura directa cu subiectul - intr-un moment de reflectie, incercand sa pun totul cap la cap intr-o discutie cu fiica mea, venita din senin, am simtit clar un indemn interior, care m-a trimis direct spre Calendarul Mayas.
Marturisesc ca, de cand prietena mea buna si eleva mea, Lucia – care de curand a trecut pragul spre o alta dimensiune – a inceput sa se ocupe de energia zilei exprimata de simbolurile mayase, nu am mai pus mana pe Calendar. Primeam zilnic de la ea toate informatiile de care aveam nevoie. Acum, pur si simplu am fost impinsa spre tabelul meu cu simboluri si tonuri.
Privind Calendarul, am inceput sa ma lamuresc. Un flux de informatii a inceput sa curga, aducand tot mai multe clarificari. Toate povestile pe care le adunasem au inceput sa capete sens. Brusc, am inteles ca suntem intr-o perioada de 40 de zile de curatari profunde, in care au loc eliberari de traume emotionale si tipare limitative – evident, totul spus extrem de sintetic. Ca sa intelegeti despre ce este vorba, ganditi-va la semnificatia celor 40 de zile biblice de stat in "desert". Suntem in DESERTul sufletului (cititi cu diacritice, deshert), suntem in perioada de purificare.
Deseori m-am intrebat – si o sa ma mai intreb si in continuare: care este semnificatia acestui stravechi simbol, desertul, de ce trebuie sa trecem prin desertul/noaptea sufletului? Intelesul esoteric al acestui concept este mult prea complex, ca sa pot pretinde ca il lamuresc eu, acum. Ceea ce insa merita facut, este sa ne indemnam unii pe altii la introspectie, la a medita asupra acestei invataturi si a incerca – fiecare dintre noi in felul sau – sa-i descifram misterul.
Dupa parerea mea, acest subiect este legat de tematica personalitatii, a egoului - ca sursa a nefericirii, a suferintei si tristetii. Cel ce intotdeauna vrea ceva – mai mult si mai mult – este egoul, mintea duala. El/ea ne indeamna sa cautam neincetat pozitii sociale, sa dobandim tot mai multe proprietati si bunuri (de cele mai multe ori, nefolositoare si care ajung depozitate in camari si dulapuri), sa "luptam" pentru una sau alta – inclusiv pentru cauze "nobile", idealuri sau idei (una este responsabilitatea si determinarea in a-ti urma calea sufletului, alta este "a lupta" pentru...,” pentru ca lupta este duala si presupune existenta unui invins si a unui invingator - sursa clara de nefericire sau fala). Deci, asta ne tine captivi intr-o lume duala. Am "locuit" aici 13.000 de ani. Ajunge! A venit vremea unui salt in constiinta.
Sa ne intoarcem la simbolul desertului. Pai, tot ceea ce vrea sinele dual, putem gasi in desert? Si, cand te afli acolo, fara apa, fara umbra, fara mancare, fara locul tau de odihna, fara ... si fara... care este primul gand? Fie ca te-a parasit Dumnezeu (sau ca El nici nu exista), fie ca am pacatuit si sunt pedepsit, fie ca sunt "atacat" si manipulat de fortele intunericului – si tot asa.....
Intr-o asemenea situatie, cati au incredere in fiinta Divina din ei, cati mai stiu ca sunt iubiti si ajutati de intregul Univers, cati mai pot iubi?
In desert este, de fapt, „UNIversitatea lui Dumnezeu"!
Aici invatam ca Divinitatea nu ne poate niciodata parasi, ca Pamantul este o fiinta vie, care are un Plan in acord cu Legile Universale, ca fiecare clipa pe care noi o traim, ne aduce o experienta, o lectie dupa alta lectie, un examen dupa altul, intr-o ordine cosmica fireasca, armonioasa, plina de Gratie Divina, de iubire neconditionata. Aici invatam sa ne construim o relatie directa cu puterile ceresti, cu Creatorul a tot si toate, aici invatam sa ne iubim pe noi insine, aici invatam despre adevarata noastra esenta si despre cum vom ajunge, la absolvire, CO-Creatori.
In desert, singur in fata eternitatii, nu avem cui ne justifica, nu mai avem de ce sa ne gasim scuze si nici cui ne lauda pentru faptele noastre "bune", pentru ca nu are cine sa vada medaliile pe care ni le-am pus, cu trufie, pe piept, dar nici cui ne plange ca suferim, pentru ca, in suferinta, ne-am invatat cu spectatori - de regula si sfatuitori de "meserie", oameni care nu au solutii decat pentru problemele altora, vindecatori nevindecati, oameni tristi, care vorbesc despre iubire si fericire.
In desert, nu poti cere nimic din ceea ce vrei sa vezi, pentru ca acolo nu e nimic de vazut. In desert nu poti cere odihna, pentru ca nu ai unde sa te odihnesti; nu poti cere umbra, pentru ca nu exista adapost; in desert Il gasesti doar pe Dumnezeu – iar atunci cand incepi sa-L vezi, El va fi tot ceea ce vei vrea sa vezi. Atunci cand vrei vrea sa Il vezi doar pe El, atunci El va fi pentru tine odihna, bucuria si calauza spre acolo unde sufletul tau stie ca trebuie sa ajunga.
In desert te calibrezi, te evaluezi, iti masori nivelul vibratiei, stralucirea valorilor cosmoetice pe care le-ai dobandit si, cel mai important, te straduiesti sa iesi din cutia/inchisoarea dualitatii, sa eliberezi tipare si credinte limitative, sa lasi sa plece tot ceea ce inseamna resentiment, invidie, dorinta de putere si manipulare... pentru a deveni liber! Cu alte cuvinte, in desert gasesti calea spre Spatiul Sacru al inimii, dobandeti claritate si maturitate spirituala, slefuiesti diamantul Divinitatii launtrice, scoti din strafundurile fiintei Virtutile Divine, inveti sa gestionezi Darurile Divine ce au fost sadite inca din clipa in care am fost creati. In desert iti dezvalui adevata esenta, acolo este locul integrarii, al unificarii, aducerii la suprafata, in constient, a adevaratului Eu.
O noua faptura ia nastere – si avem de lucru. Trecem prin desert, ca sa ne desavarsim, sa aducem Cerul pe Pamant. Simbolul Cerului ne vorbeste despre seninatate, pace, Lumina, frumusete, iubire, Unime....
Desigur, multe dintre expresiile pe care le-am folosit trebuie luate in sens metaforic. Fiecare dintre noi trebuie sa priveasca aceasta perioada, prin prisma unicitatii lui.
Cum simte toate astea, corpul fizic? Raspunsul este unul singur: cum crede el ca intelegi mesajul. Absolut orice simptom este posibil – de la cele mai blande, la cele mai severe - dupa cum ne-am opus, mai mult sau mai putin, eliberarilor de pana acum.
Cum simtim in plan emotional? Fie ne bufneste plansul din senin, fie avem crize de personalitate, ne afecteaza orice, alternam stari neobisnuite pentru noi... Totul este posibil si totul are legatura cu un mesaj, cu o alarma care ne anunta ca a venit vremea sa mai facem un pas. Care? Cel potrivit cu fiecare dintre noi, in parte.
Cum reactioneaza mintea? Asta da, intrebare! Pai... de cele mai multe ori, face ce a venit vremea sa faca: sa colapseze si sa-i lase locul, inimii. Altceva... ce sa poata intelege ea?
Pentru cei care s-au acomodat cu Calendarul Mayas, va pot explica in cateva cuvinte. Trecena in care s-a sadit Noua Constiinta (Ben de ton 1) a inceput pe 5.09.2012 (revedeti ultimul mesaj a lui Laurea Gorgo, transmis ieri de Editura For You). Suntem deja in a 8-a zi, AHAU DE TON 8 (acum observ faptul ca ingerasii au hotarat ca astazi sa transmit acest mesaj!). Urmeaza trenena mortii si a renasterii (celebrul CIMI) - cel care curata din radacina, cel care transforma, brusc, larva in fluture. Apoi, soseste trecena Furtunii (CAUAC), cea care face curat, elimina orice urma, matura "cioburile", ca sa ajungem, in a 40-a zi, la sfarsitul acestor trei trecene, in zi de DRUM - simbolul inceputului Calatoriei!
Ce as putea spune in incheiere? Nimic, sau... sa va indemn sa reflectati, meditati, constientizati, descifrati, sa va observati starea sanatatii, provocarile vietii si sa nu va abateti de la DRUM!