Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 ianuarie 2013

"Aventura Ascensiunii..."

Am scris acest titlu in ghilimele, pentru a sublinia ca nici aventura nu este si nici ascensiune nu poate fi
Trecerea de la nivelele de inconstientza/hipnoza la constientza/trezire, ceea ce se tot vehiculeaza prin treceri vibrationale de la frecventa experientiala 3D la 4 si 5D, va aduce in constienta constiintei care voi sunteti o alta "imagine" despre ce sunteti, ce reprezinta toate aceste nivele ale jocului, cata "frumusete" si "bucurie" nelimitate avem, de fapt, oportunitatea de a experimenta.
Pentru a ajunge la acest nivel de "trezire" ar fi util sa nu uitam ca intreaga Creatie este doar energie si informatie si...NIMIC ALTCEVA. Energia "necreata" este pretutindeni, libera, pana cand nu i se ataseaza o informatie. Informatia in intreaga creatie inseamna, de fapt, o vibratie specifica.
Noi suntem SFERE de infoenergie. Constiinte. Energie informatizata deci. Nimic altceva, pentru ca nimic altceva nu poate exista. Ce parem a fi... este deja in sfera perceptiilor noastre si nu are aproape nici o legatura cu ADEVARUL a ceea ce SUNTEM.
Pe monitor avem-perceptual desigur- o infinitate de forme si culori si...manifestari. Cine nu este constient, poate CREDE ca chiar sunt playere in calculator sau poze sau filme, muzica...Cine este cat de cat constient, stie ca sunt "programe" cu anumite functii. Dar cel cu adevarat constient stie ca, in intreg calculatorul, este doar ceva energie si biti de informatie, structurati in anumite feluri.
Poti spune ca "poezia" copilului credul a disparut, dar a aparut constientza celui matur. "Doar ADEVARUL va va elibera"!
Conform "traductorilor" din dotare, "organe de simt" centralizate de mintea individuala constienta, noi-persoana-vehiculul prin care experimentam, avem la dispozitie un intreg sistem de perceptii, conform carora ne alcatuim modul in care "vedem" lumea si viata. Apoi suntem conditionati, ca personalitati, sa re-actionam la aceste perceptii. Fara a ne intreba nici un moment cat de adevarate sunt acele perceptii. Nici un moment nu ne vine sa credem ca ele sunt absolut FALSE, ca ele alcatuiesc visul mintii noastre limitate despre lume si viata si nu fac altceva decat sa confirme modul in care NOI AM FOST CONDITIONATI.
Dincolo de voal/iluzie va fi util sa intelegem ca "noi" suntem de fapt doar sfere de infoenergie, ca suntem extinsi cat toata Creatia, ca acest punct cu care noi ne-am identificat este de fapt un singular vehicul prin care noi putem avea o serie de experiente, dar nu este singurul prin care noi experimentam, ci o facem prin mai multe si ca, de fapt, continem absolut totul.
Ca atare nici nu am putea fi separati, sferele care noi suntem sunt de fapt suprapuse, doar ca nu putem constientiza acest adevar, cata vreme ne identificam cu unul din vehiculele noastre de constiinta. Tot iluzie este si faptul ca centrul acestei sfere ar fi acest vehicul, de fapt el fiind situat la fiecare individualitate...in alt "loc" din creatie, inlauntrul si nu inafara sa. 
Acest corp, pretins a fi "fizic", are si el anumite componente, evident infoenergetice. Printre care si o constiinta limitata.
Pentru a fi depasita aceasta micutza constiinta, consider ca este util DE INTELES ceea ce o prietena a postat pe blogul ei, din spusele lui OSHO:
http://luminarasaritului.wordpress.com/2013/01/03/accepta-te/
Aceste aspecte ar putea fi explicate si mai matematic nu numai psihologic, doar ca CREDINTA TA inca nu suporta matematica in "probleme de viata", cat esti la acel nivel.
Am intentionat sa duc ENERGIA ATENTIEI voastre in aceasta directie, stiind ca este posibil sa faca un declic. Iesirea din hipnoza identificarii cu acest vehicul de constiinta, cu mintea sa limitata si cu micuta constiinta care ii este atasata sunt necesitati pentru a putea "vedea"...cu adevarat.
Desi doar partial in acord cu urmatorul text, preluat prin "For You", regasiti in el si imagini care concura cu ce spun eu mai sus. Primindu-l ulterior, il adaug acum:
https://dl.dropbox.com/u/7117830/processed/drumvalo%20m.rtf




2 comentarii:

  1. Namaste! Ma bucur ca duci aceasta pretioasa informatie mai departe, Octav! :) Te imbratisez cu drag! Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pagina de ACUM, a carei inspirata autoare esti,merita citita:
    http://luminarasaritului.wordpress.com/2013/01/05/fericirea-ta-nu-e-datoria-nimanui/

    RăspundețiȘtergere