Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 februarie 2013

Inca...de INTELES!!!

Cum va mai spuneam, unele postari sunt "inspirate" de voi, cei aflati in contact cu mine. Asa si aceasta, care CRED ca este importanta, deoarece pare ca multi sunt cei care inca nu au inteles...
Aseara eram intrebat, "oare dece orice iesire inafara imi depreciaza unii parametrii...pana cand va fi asa?"
Ca sa explic pe inteles voi folosi un exemplu: considera ca constiinta CARE TU ESTI este nacela unui aerostat (balon ca in Jules Verne). Acest balon are o anumita capacitate de a ridica "greutati". Ce ar fi "greutatile", pentru o fiinta care tinde catre explorarea dimensiunilor "inalte" ale constiintei? Pai cam tot ce are vibratia 3D.
Daca alegi sa umpli "nacela", acel mic container pentru pasager, cu tot felul de "obiecte", cand vei dori sa ridici aerostatul vei vedea ca este IMPOSIBIL! Este mult prea...dens! Ai de ales intre "a zbura" cu balonul tau, sau a vrea sa detii langa tine toate "obietele tale".
Desigur ai putea sa te multumesti cu...pozele tuturor acestor "obiecte", sau si mai bine, doar cu memoria despre ele, sau...sa le uiti, intentia ta in ACUM fiind sa te ridici! Toate astea sunt doar ALEGERI! In mod cert balonul nu se va ridica cu nacela plina. Degeaba l-ai mai achizitionat, puteai sa te lipsesti de el, de pretinsa ta INTENTIE de a zbura. Poti ramane linistit sa te joci/sa iti administrezi "obiectele" de densitatea a treia. Ai voie, este experienta ta!
Daca ceva te-a facut sa iti doresti zborul, apoi va trebui sa ai discernamant: in nacela va trebui sa pastrezi RIGUROS, doar ce iti serveste intentiei tale de inaltare: un bidon de apa, ceva merinde, eventual un coechipier...Posibil niste haine mai groase...
Inaltarea "spirituala" este EXACT o asemenea aventura. Desigur nu este pentru toti, nu e "obligatorie". Sunt insa unii care au aceasta "chemare spre inalt". Ceva in ei s-a saturat de densitatea a treia si vor sa exploreze...inaltul! Posibil au experimentat destul...pentru acestia scriu eu acum.
Asa cum spuneam, in Creatie fiecare "fenomen" are o frecventa specifica. Si apartine desigur unei anumite "densitati vibrationale". Constiintele care noi suntem, pot fi foarte bine asemuite cu "nacela" balonului aerostat. Pentru a "lua ceva" in nacela/constiinta, este necesar si obligatoriu sa ne acordam frecventa la vibratia acelui "ceva". Frecventa lui, ca fenomen, este "de catalog", nu se schimba. Ca atare doar noi ne putem "regla" raportarea la el. Pentru ca a lua ceva in constiinta este una, si a ne pozitiona corect fata de acel "ceva" este cu totul altceva. A ramane DETASAT, a nu te identifica cu "obiectul", te pune in situatia de utilizator detasat al acelui "obiect" al interesului tau. Din neatentie insa, sau din necunoastere, poti "gresi" fata de tine, crezand ca tu trebuie sa fii TOTAL ACOLO! Aici sunt si foarte multe insinuate nu degeaba in "literatura de net" a ultimului timp! Evident menite sa te insele. Tu trebuie sa fii SI ACOLO, dar ca fiinta multidimensionala, in nici un caz DOAR ACOLO.
"Caderea/prabusirea" constiintei in materie, a pornit exact din hipnoza pe care simturile o exercita asupra mintii: fii cu toata fiinta atent la ce se "intampla"!
Ori NIMIC NU SE INTAMPLA, doar ca noi in acest mod hipnotic, asezam cauzele in spatele efectelor. Ne fascineaza lumea "efectelor/manifestarii", care NE APARE CA FIIND SINGURA ...importanta!
Asa se explica dece unul "gestioneaza" usor relatia cu densitatea manifestarii, iar altul devine un "buldozer", avand foarte mult din constiinta care el este prabusit prin IDENTIFICARE, in zona fenomenologiei 3D-prin acordare vibrationala excesiva cu foarte multe "detalii" si prin propria lipsa de constientza, nestiind ca toate se pot gestiona la fel de usor din "dimensiuni" mai inalte. 
A deveni/fi constiinta multidimensionala insemana ca ti-ai oferit "oportunitatea" de a-ti "explora" verticala Sinelui pana in frecvente tot mai inalte, catre Sursa din care ESTI PLECAT/GENERAT/SUSTINUT, si ai cate o particica din constiinta depozitata in diferitele nivele, astfel diminuand "prabusirea" in zona manifestarii. 
Desigur, "unde iti duci atentia, acolo ESTI"! Este motivul pentru care cel mandatat de Sinele sau catre ascensiune vibrationala, va acorda o pondere din ce in ce mai mare in viata sa celor doua instrumente principale de evolutie vibrationala/energetica: meditatia si sexualitatea tantrica. Ele si NUMAI ELE te apropie de axa fiintei care tu esti, hipnoza oricarui "fenomen" tarandu-te in sens invers, catre perimetru.
Asta NU INSEAMNA in nici un caz sa te retragi din manifestare, ci inseamna o corecta/judicioasa/atenta raportare la fenomene si manifestari. A conduce o masina NU NECESITA IDENTIFICAREA CU EA! Corpul "fizic" conduce, o parte din intelect participa, dar tu esti spectator. Tu nu esti soferul. Cu cat te identifici mai mult cu soferul vei conduce mai prost, timorat, sunt functii automate care fac asta pentru experienta ta! Asa e la incepatori! La fel raportat la absolut ORICE: nu conteaza atat de mult CE FACI, la ce sau ce anume manifesti, conteaza insa deosebit de mult din ce "pozitie" o faci,  care este gradul tau de implicare mental/emotionala acolo, cat ai cazut in uitare/hipnoza si te identifici cu ceea ce tu atunci faci.
Pentru ca, de fapt, e FALS sa CREZI ca Tu faci ceva. Ori SE FACE PRIN TINE, ori TU ALEGI SA EXPERIMENTZI CEVA, prin intermediul vehicululului de constiinta pentru densitatea fenomenologica 3D. TU, cel care ESTI, de fapt este doar un martor, care inregistreaza DETASAT experienta. Nu e A TA! Este cel mult prin tine sau...pentru tine. Te joci...detasat cu acel obiect/conjunctura. "Am mers la schi...", nu, nu TU ai mers la schi ci corpul tau a schiat, tu trebuia doar sa fii martorul detasat al corpului si mintii care, atunci, schiau! TU erai fiinta multidimensionala, din care doar o catime din constiinta care TU ESTI, era alocata densitatii unde...se poate si schia! In dimensiunile de unde vii/carora le apartii, de fapt, nu se poate schia, de aceea si esti aici, sa te bucuri de a schia, nu sa te prabusesti in acea"activitate", care nu este ...A TA!
Deci, dragilor, a ne afla SI in experienta 3D, a acestei densitati vibrationale, unde beneficiem de asa un minunat vehicul de constiinta care ne poate intermedia o multitudine de experiente, cum  este acest "corp fizic", jucandu-ne DETASAT cu o multime de jucarii, noi putem fi -e datoria noastra fata de noi insine- fiintele multidimensionale care DE FAPT SUNTEM. Constiinta care NOI SUNTEM, are capacitatea infinita de a accepta orice noi vom alege sa experimentam, dar discernamantul va fi un instrument util mereu. Chiar si poze daca am incerca sa incarcam in "nacela", pentru intreaga fenomenologie densa, si tot vom avea tone de ridicat... Ca atare va trebui sa stim ca unele experiente le-am mai facut in multe vieti, nu ar avea rost sa le mai acordam atentia/energia noastra, iar cele pe care ACUM-ul le cere, vor trebui sa fie judicios "privite" ca fiind exact ceea ce sunt, niste experiente, carora nu ar fi util sa le acordam atasamentul nostru mental/emotional. DETASAREA face ca nacela care suntem sa se poata inalta, cu o "incarcatura" armonioasa in ea, potrivita INTENTIEI NOASTRE de a...zbura in dimensiuni/densitati vibrationale superioare...Calatorie placuta!
.

7 comentarii:

  1. Cred ca aici este vorba despre ceea ce spuneai intr-un alt articol despre cat din constiinta noastra sustine vehicolul din 3d si ce procente se afla in alte ceruri/dimensiuni...astfel ca noi suntem intregi insa ca si fiinte multidimensioanale suntem simultan in toate aceste dimensiuni vibrationale..deci nu suntem numai intr-o singura dimensiune:)cred ca inca mai avem de constientizat cum sta treaba cu multidimensionalitatea si cu acest SI-SI adica un fel de omniprezenta...(insa depinde aici de procente).
    Nu stiu cum se percepe asta insa eu pot spune ca pentru mine este minunat sa ma gandesc la mine in acest fel:)
    NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAR ASA e util sa te percepi, ca fiinta multidimensionala. Doar asa poti sa nu te mai identifici cu fenomenologia la care participa complexul minte/corp.Pup.

      Ștergere
    2. ca o precizare pt tine, tu ai constiinta in corp, in medie, cca 0,3%-f onorabil

      Ștergere
    3. Multumesc pentru raspunsuri si pentru precizare...Vroiam sa spun ca m-am regasit foarte mult in acest pasaj:"Sunt insa unii care au aceasta "chemare spre inalt". Ceva in ei s-a saturat de densitatea a treia si vor sa exploreze...inaltul! Posibil au experimentat destul...pentru acestia scriu eu acum."multumesc ca ai intuit aceasta chemare si ca ne ajuti ca sa o urmam....Pup si eu...

      Ștergere
  2. A ma gandi la posibilitatea multidimensionalitatii mi-ar explica de ce ma simt uneori "dusa". De fapt fac eforturi sa revin in 3D ca sa functionez in societate. Ma vad ca o linie verticala, cu puncte din care ma manifest. Ai precizat asta, Octavian, intr-un articol si de atunci sunt... o dreapta, ca pe un grafic, cu niste puncte pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Postarea potrivita la momentul potrivit, "Acum"-ul e din ce in ce mai plin, mai semnificativ, mai complet. Multumesc. M-a ajutat sa imi regasesc legatura cu verticalitatea.

    RăspundețiȘtergere